Du kan vara en coach!

Har du allmänbehörighet från gymnasiet? Har du pluggat spridda kurser på folkhögskola? Brukar du säga att du ska ut och resa eller att du "överväger olika alternativ" när folk frågar dig vad du sysslar med om dagarna? Skriver du för en gratistidning? Du KAN vara en "Coach". På fem minuter på Citys hemsida, i tre olika artiklar har jag hittat följande: Hälsocoach, miljöcoach, karriärscoach och klimatcoach (se länkar längre ned i inlägget). 

Så om du gör någonting som du ibland hjälper andra människor att göra, så kanske du redan är en coach! Då behöver du bara ta en bild på dig själv när du står utomhus med grönska i bakgrunden så är det officiellt:

Miljöcoachen Örjan Lönngren kan ett och annat om miljö, jag vet det som läsare på grund av bilden som är tagen ute i naturen.

Karriärscoachen Nina Jansdotter kan inget om miljöfrågor men står utomhus ändå för att visa hennes känsligare sida även om hon är en cold-hearted businesswoman.

Så varför inte hänga på den redan breda skaran av coacher du med så att du kan vara en del av 2000-talets hetaste språktrend bland människor som har tråkiga jobb. Var inte en jag-skiter-i-trendercoach, var en modern-sucker-för-trendercoach istället!

"Här är allting här är jag" - Carl Michael Bellman


http://stockholm.city.se/tema/2008/12/18/Nytt_ar___och_nytt_jobb_/

http://stockholm.city.se/nyheter/2008/12/11/_Jag_vill_inspirera___och_tipsa_om_halsa_/

http://stockholm.city.se/nyheter/2008/09/10/Fraga_miljocoachen_/

Kommentarer
Postat av: anonym

http://www.youtube.com/watch?v=jrrGzTUa-YI&feature=dir

2009-01-19 @ 21:59:40
Postat av: anonym

5w8&feature=related" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=ZVfyCNB5w8&feature=related

2009-01-19 @ 22:01:24
Postat av: Alex

Jag är ju som bekant inte sådär överförtjust i blondinbellas sätt att blogga men jag ser inte relevansen i dessa klipp? har de något med mitt inlägg att göra som jag missar? Nu har jag ifs svårt att se relevansen i något hon gör i något som helst sammanhang iaf, men jag menar alltså att jag har svårt att se kopplingen mellan klippen du länkade och inlägget jag skrev.

2009-01-19 @ 23:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0