Nytt superoseriöst telecom-företag!!!

Saknar du en telefontjänst där man betalar över 300 spänn i fast avgift? Har du letat efter ett abbonemang för din hemtelefon som du binder dig till i 36 månader direkt? Vill du betala överpris (gärna 30 spänn) för att få en pappersfaktura varje månad? Vill du framförallt sluta att vara så jävla bekymrad över alla dessa frågor precis som killen nedanför som upp som första träff på min bildsökning på ordet "bekymrad" på google?
http://www.fattiga.se/e107_images/bekymrad.jpg
Pedagogisk bild som ska illustrera hur du känner angående ditt telecombolag som inte levererar den 3-års bindningstiden som du känner att du behöver!

Du behöver Qall, och du behöver det nu! (För att finna detta inlägg meningsfullt på något sätt och för att förstå innebörden av ironi, se denna länk: www.qall.se)
Pratade idag men en nöjd kund som sa att han desperat försökt byta ifrån Qall men att det inte gick på grund av straffavgiften som tillkom när han ville bryta avtalet: alla månadsavgifter för abonemanget som var kvar. 3 år minus 6 månader som han redan suttit av, summa alltså endast 10 470 (räknat med fast avgift i månaden, 319 kr + fakturaavgift, 30 kr) för att bryta sig ur! Nu kan du alltså garantera att du inte kan byta bolag på 3 år för endast 350 kr i månaden. Dessutom ringer du för över en krona i minuten till alla mobiltelefoner. Just nu blandar vi in två andra bolag så att du får betala din räkning uppdelat på tre olika fakturor! Här är en text hämtad från www.qall.se angående fast pris-tjänsten som finns till mobiltelefoni:


"Wasa Kredit AB är ett finansbolag som Qall samarbetar med. En del av den fasta månadsavgiften är överlåten till Wasa Kredit i form av ett hyresavtal. Den andra delen faktureras på uppdrag av Payex. Till exempel: Har du beställt ett fast pris-abonnemang på 699kr kommer 200kr av den fasta månadsavgiften att faktureras via Wasa Kredit och 499kr kommer Payex att fakturera. Du kommer alltså att få två fakturor från oss. Totalpriset är dock 699kr per månad. Oavsett om du väljer att ta en telefon eller annan produkt med abonnemanget kostar det 699kr per månad."


Va? Fattar du? Nej, inte jag heller! Här på Qall så har vi svårförstårliga avtal med andra småföretag som ingen känner till och vi föredrar att inte sköta faktureringen själva. Låter det seriöst? Nej, precis! Vi är oseriösa och vi vill att DU ska ha det obekvämt och dyrt.

Så här skriver några nöjda kunder:

"Jag har föröskt reklammera abonnemangen, vilket bara kan göras skriftligt. Företaget svarar dock inte på dessa brev, jag kan dock se på mottagningsbevis att de tagit emot dem.

Vill varna andra för detta oseriösa företag!
" (hämtat från http://www.fairshopping.se/viewopinion.asp?opinionid=1021 )

"Qall Telecom håller inte vad de lovar" (hämtat från http://www.fairshopping.se/viewopinion.asp?opinionid=1021 )

"Jag vill starkt avråda alla från att anlita detta oseriösa företag!!" (hämtat från http://www.fairshopping.se/viewopinion.asp?opinionid=1327)

"qall-telecom-ganster-bluff-försäljare"
(hämtat från http://noqall.blogs.se/tags/qall-telecom-gangster-bluff-fuls%E4ljare/ )

För mer information besök http://noqall.blogs.se! Där kan du hitta massor med kundkommentarer!

Teckna ditt Qall-avtal idag! (Priser som nämnts i detta inlägg är alla autentiska och finns att kolla mer på www.qall.se, det här inget skämt: det här företaget finns på rikitgt.)

ps. Gör en googlesökning på Qall, det är roligt, du kommer inte att ångra det! ds.

Du kan vara en coach!

Har du allmänbehörighet från gymnasiet? Har du pluggat spridda kurser på folkhögskola? Brukar du säga att du ska ut och resa eller att du "överväger olika alternativ" när folk frågar dig vad du sysslar med om dagarna? Skriver du för en gratistidning? Du KAN vara en "Coach". På fem minuter på Citys hemsida, i tre olika artiklar har jag hittat följande: Hälsocoach, miljöcoach, karriärscoach och klimatcoach (se länkar längre ned i inlägget). 

Så om du gör någonting som du ibland hjälper andra människor att göra, så kanske du redan är en coach! Då behöver du bara ta en bild på dig själv när du står utomhus med grönska i bakgrunden så är det officiellt:

Miljöcoachen Örjan Lönngren kan ett och annat om miljö, jag vet det som läsare på grund av bilden som är tagen ute i naturen.

Karriärscoachen Nina Jansdotter kan inget om miljöfrågor men står utomhus ändå för att visa hennes känsligare sida även om hon är en cold-hearted businesswoman.

Så varför inte hänga på den redan breda skaran av coacher du med så att du kan vara en del av 2000-talets hetaste språktrend bland människor som har tråkiga jobb. Var inte en jag-skiter-i-trendercoach, var en modern-sucker-för-trendercoach istället!

"Här är allting här är jag" - Carl Michael Bellman


http://stockholm.city.se/tema/2008/12/18/Nytt_ar___och_nytt_jobb_/

http://stockholm.city.se/nyheter/2008/12/11/_Jag_vill_inspirera___och_tipsa_om_halsa_/

http://stockholm.city.se/nyheter/2008/09/10/Fraga_miljocoachen_/

Tv4 hits new low!

Tv4 vet verkligen hur man uppmuntrar sina tittare! (http://www.tv4.se/arets_tv_tittare) Jag menar tacka fan för "Årets TV-tittare" så att alla extraordinära TV4-älskare äntligen får chansen att slita sig från TVn för att skicka ett sms o rösta på förra årets största TV-händelser! WOW, vilken grej. Stoppa pressarna, stek nobelfesten och amerikanska valet, årets TV-tittare, vilken jävla snilleblixt till programidé. Kan vi inte bara säga som det är: "Årets dagdrivare" eller "Årets mest ambitionslösa" eller varför inte "Årets absolut minsta kraftansträning". Tala klarspråk snälla Tv4!

Naturligtvis har de hittat någon jävla välgörenhetsorganisation som smsn skänker ilte pengar till, vad som helst för att värdesätta alla svenska TV-tittares värdefulla kunskaper. Det är inte som att man kanske borde skaffa ett jävla jobb om man kan citera Idol-Kevins vinnarintervju utantill ("ehh thjagh vill thackah min ooonderbara mamma och flickhvänh och ???????? jibberish ?????" ). De har delat upp programmet i fyra delar också. Inte ens nobelmiddagen görs i flera delar. Som krona på verket ska Christine "Jag ser helt jävla mentalstörd ut" Meltzer håll i skiten också.

Tack TV4 för ännu en anledning för alla dagdrivande svenskar att skjuta upp det där med att ta tag i sitt liv lite till! Jag längtar redan till "Årets snyltare" och "Årets skattefifflare" för att inte prata om "Årets sjukförsäkringsbluffar"!

Dagens citat:

"Blondinbella, fan vad tjock du är!"
- Jag, för 5 minuter sen när jag såg hennes poser med Nils (http://blondinbella.se/.)

RSS 2.0