En massa skit

För alla er som använder twitter kan jag bara börja med att säga: det ni läser är en blogg det är därför det är så mycket text. Om man på riktigt har något att säga är blogg ett bättre alternativ. Det ända sämre forumet än twitter är väl youtubekommentarer. Här är ett exempel på youtubekommentarer hämtade från Erik "autotune-pompiga crashcymbal refränger-åttondelsunderdelning på alla instrument" Hassles video "Hurtful":

if anyone asks? then i'm the one that made hin famuos on Stensballe school XD

He is the BEST!! i looove him! suuch a good song!

he's so sexxiii:)))
love this song lol

loves it
kim in4mer

pivovarnalasko
i loooooooooooooooooove it <3
OMG so amazing
I love this song and his other songs are really good too

jeremyroxursox (1 dag sedan) Visa Dölj
hahaha i know me too, its addictingly good :)

RESPECT THE GINGER
i love his look AND his voice

MrSjpena90
i think ive listened to this for a whole hour straight now...


Wow, väldigt informativt. Om ni inte blev sugna på att lyssna på låten av att läsa det där så är det helt lugnt; ni kommer antagligen ändå att få höra den en miljon gånger i 3000 olika remixer i alla sammanhang ni kan tänka närmsta året. Jag menar, Rix FM och NRJ spelar ju fortfarande "Bad day" av Daniel Powter. Jag minns inte årtal men jag minns att jag fortfarande var rädd för de coola niorna som var ute o rökte. Och Amy Diamond hade inte fått bröst än.

Förresten, på tal om Erik Hassle. Läste i DN att hans största inspiration var soul. http://www.youtube.com/watch?v=Pc2__wF2MXI&feature=fvst (kan inte bädda in videon, det har blivit inaktiverat av någon anledning, skyll på youtube). Soul? Jajo verkligen. Låter som att Marvin Gaye och Diana Ross fick en pojke(flicka?). Soulen fullständigt väller ut.

På aftonbladet har någon frågat en av deras "sexcoacher" huruvida deras relation är död i och med att de inte har sex längre. Låt mig svara istället: Ja, eran relation är död.

En av rubrikerna är även att Jay Z vill jobba med Liam Gallagher från Oasis. STOR RÖD JÄVLA VARNINGSFLAGG. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om Jay Zs samarbete med Linkin Park.

Det mest intressanta med aftonbladet är i och för sig inte själva nyheterna i sig, utan vilken prioritet de får; högst upp på sidan står det om en död 13-åring, inget konstigt med det, direkt under dock står det om världens starkaste femåring. Rullar ner lite. Rullar... lite till... DÄR! Där står det Berlusconi bröt mot en grundlag.

Emmellertid kan ju inte aftonbladet rå för att folk har shit for brains o hellre läser om att någon stor jävla fotbollsstjärna tycker att Zlatan minsann är bäst i världen, JA VI FATTAR HAN ÄR DUKTIG PÅ FOTBOLL OCH KÄND I HELA VÄRLDEN. Sverige är som en vilsen högstadieelev som ständigt söker bekräftelse och säljer vapen till massa nationer i krig trots att det är skrivet i lag att det inte är tillåtet (Oops, någonstans där i mitten slutade det där vara en metafor). Jag är trött på intervjuver med amerikanska superstjärnor som tillfrågas vad de tycker om Stellan Skarsgård o Peter Stormare.

Avslutningsvis vill jag bara säga till alla amerikanska barn: Det är okej, ni kan sluta gömma er, Michael Jackson är död.

Och ett citat naturligtvis:

-  Do you like fishsticks?
- Yes, I do.
- Do you like to put them in your mouth?
- Yes, I do.
- You're a gayfish.

Jimmy kommer på det som ett skämt till sin stå-upprutin i South Park
.

Kommentarer
Postat av: Björn_90fuckyeah

LOL Gay that was funny

2009-10-08 @ 20:20:47
Postat av: Jocke

Haha, ibland när man av någon anledning får för sig att gå in på bloggen trots att man egentligen vet att den är ganska så död, så stöter man på ett nytt inlägg. Skön läsning alex :)

2009-11-18 @ 18:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0